Ohjeita

OHJEITA KILPAILIJOILLE

 

Pysäköinti

Kilpailijoille tarkoitettu pysäköinti on urheilukentän itäpuolella olevan Uimahallintien varrella olevilla pysäköintialueilla, joilta on käyntiportit urheilukentälle. Pysäköintialueille on opastus.  Uimahallintie 8, 45700 Kuusankoski

 

Pukuhuoneet ja WC-tilat

Pukuhuoneet ja WC-tilat sijaitsevat urheilukentän huoltorakennuksessa, huoltorakennus on 200 m:n lähtöpaikan takana.

 

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee pääkatsomon yläosassa n. 20 m ennen maalilinjaa, asiointi takaseinän luukun kautta. Toimisto avoinna kilpailupäivänä klo 8.30 alkaen.

 

Veryttelyalueet

Verryttelyalueina on urheilukentän vierellä oleva pesäpallokenttä, pukuhuoneiden takana, sekä pääkatsomon takana oleva pururata.

 

Ilmoittautuminen ja osanoton varmistus

Joukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu pääkatsomon yläosassa yhdessä käyntiaukossa n. 80 m:n lähtöpaikankohdalla. Täältä joukkueet saavat kirjekuoren, jossa on ohjeet, kilpailuaikataulu, osanotonvarmistuskaavakkeet sekä kilpailunumerot. Kirjekuoret on ryhmitelty siten, että kunkin seuran kukin ikäluokka saa oman kuorensa. Piste avautuu kilpailupäivänä klo 8.30.

Osanoton varmistus tulee tehdä SAUL:n mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti 90 min ennen kyseisen lajin alkua kirjallisesti osanotonvarmistuskaavakkeilla kilpailutoimistoon.

 

Kentälle meno

Urheilukentän nurmialueelle aidataan alue, jolle kilpailijat saavat mennä n. 30 minuuttia ennen oman lajinsa alkua, käynti alueelle tapahtuu 200 m:n lähtöpaikan luota omatoimisesti joukkueittain kuitenkin siten, että joukkueet ilmoittautuvat paikalla olevalle toimisijalle ja ilmoittavat hänelle myös mahdolliset sääntöjen sallimat viime hetken muutokset joukkueessa. Keskikenttäalueella kilpailijoille on varattu penkkejä, joilla voi vaihtaa jalkineet sekä sääolosuhteiden vaatiessa sadesuojia. Oman suorituksensa jälkeen urheilijat voivat vastaavasti vaihtaa jalkineet samoissa paikoissa ja poistua omaan tahtiin alueelta samaa kautta, kuin ovat sinne tulleet.

 

 

Kilpailunumerot

Kunkin seuran yhdellä ikäluokalla on käytössä sama numero kaikissa mahdollisissa viesteissä, jokaisella juoksijalla tulee olla kilpailunumero urheilijan etupuolella, viimeisen osuuden juoksijoilla numero on molemmilla puolilla ja on erivärinen. Kilpailunumeroita ei tarvitse palauttaa.

 

 

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan pääkatsomon länsipäädyssä, 100 m:n lähtöpaikan luona n. 30 minuuttia kyseisen lajin päättymisen jälkeen. Palkittavat joukkueet kokoontuvat kyseiseen paikkaan omatoimisesti.

 

Ilmoitus- / tulostaulu

Ilmoitus- / tulostaulu sijaitsee pääkatsomon takaseinällä n. 60 m:n lähtöpaikan kohdalla.

 

Ensiapu

Kilpailupaikalla on SPR:n ensiapuryhmä, jonka päivystyspiste on 200 m:n lähtöpaikan luona radan ulkopuolella. Lisäksi ensiavulla on käytössään pukuhuonetiloista yksi huone lepotilana ja tutkimushuoneena.

 

Viestikapulat

Joukkueilla on mahdollisuus käyttää omia sääntöjen mukaisia viestikapuloita. Käytettäessä omia kapuloita, tulee joukkueen viimeisen osuuden juoksijan ilmoittaa maalissa toimitsijoille, että käytössä on oma viestikapula. Järjestäjän puolesta olevat viestikapulat desinfioidaan jokaisen viestin jälkeen eikä nämä viestikapulat ole käytettävissä harjoitteluun tai verryttelyyn.

 

Kahvio

Kilpailupaikalla on kahvio, josta saa kahvia, teetä sekä muita juotavia ja pientä syötävää, ruokailumahdollisuutta ei koronatilanteesta johtuen kilpailupaikalla ole. Kahvio sijaitsee pääkatsoman yläreunassa katsomon puolivälissä, asiointi takakautta.